Altibox Norway Chess får støtte fra Sparebankstiftelsen

Tilbake

logo

Altibox Norway Chess har fått tildelt 100.000 kroner fra Sparebankstiftelsen som skal gå til Altibox Norway Chess School prosjektet som går ut på å spre sjakk-glede og lærdom til barn.

Altibox Norway Chess har siden oppstart hatt samfunnsansvar og inkludering av barn i sjakk-faglige aktiviteter som én av grunnsteinene i arrangementet. Altibox Norway Chess har erfart gjennom arbeidet med skoleelever hva sjakk kan bety for barns utvikling. Det vi har sett er spesielt i forhold til økt konsentrasjon, forbedring i andre skolefag (inkludert gymnastikk) og ikke minst sosialt i forhold til at flere elever opplever en mestringsfølelse og får økt selvtillit.

Altibox Norway Chess School prosjektet faller godt innenfor hva Sparebankstiftelsen ønsker å oppnå, nemlig å bygge opp verdier som bidrar til trivsel, vekst og ny verdiskaping for mennesker i regionen.

Altibox Norway Chess er takknemlig for støtten fra Sparebankstiftelsen som gjør det mulig å fortsette dette langsiktige, samfunnsnyttige arbeidet.

Bilder fra årets skoleturnering i april på Vitenfabrikken i Sandnes:

unspecified-14 unspecified-4 unspecified-9 unspecified-8 _D4K9078 unspecified-16