Samarbeidspartnere

Bli partner i Norway Chess – verdens sterkeste sjakkturnering

Bli en viktig partner i årets sterkeste sjakkturnering og tilhenger av en av vår tids raskt voksende og mest spilte idretter.

Bli anerkjent av et stadig voksende sjakksamfunn og sportsfans over hele verden. Turneringene våre sendes i flere land over hele kloden, både av TV-kringkastere (TV2 i Norge) og online av flere plattformer som Chess.com, Twitch og YouTube. Bedriftens logo vil være synlig under sendinger og på turneringsstedet.

Bruk partnerskapet og eksponeringen for seerne våre som en mulighet til å forme, endre eller avgrense ditt offentlige omdømme. Norway Chess er kjent for å være årets mest innovative og fremtidsrettede sjakkarrangement. Ved siden av hovedturneringen arrangerer vi flere andre spennende arrangementer som Norway Chess Åpen turneringen og Norway Summit, en internasjonal forretningskonferanse der anerkjente eksperter og gründere diskuterer presserende temaer.

Turneringssiden tilbyr et forretningsvennlig, kreativt og pulserende miljø som ikke bare passer personlig til våre sjakkspillere, slike som Magnus Carlsen og andre, men også for å engasjere publikum og foredragsholdere på konferansen. Bruk vårt partnerskap til å møte fascinerende og innflytelsesrike mennesker, utvid nettverket ditt og finn forretningspartnere for dine fremtidige prosjekter.

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe og hvordan du tror dette partnerskapet kan være mest fordelaktig for deg. Vi tilbyr skreddersydde arrangementer for din bedrift både på turneringsstedet og på Norway Summit.

Som partner får du:

  • Profilering både lokalt, nasjonalt og internasjonalt
  • Relasjoner og nettverk
  • Aktiviteter internt i bedriften, mot kunder og leverandører
  • VIP arrangement
  • Partnerprogram gjennom året
  • Samfunnsansvar gjennom vårt Norway Chess School og Norway Chess Open
  • Vi tilbyr en enestående arena med skreddersøm for din bedrift; tilgang til de beste sjakkspillerne i verden, synlighet, aktiviteter og kunnskapslæring for barn, og en opplevelse for livet for dine ansatte.
  • Assosiere bedriften med intelligens, strategi, innovasjon

 

Gjør et sjakktrekk! Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Benedicte Westre Skog – 91 35 20 85 / [email protected]

Kjell Madland – 91 16 76 95 / [email protected]

 

 

VÅRE PARTNERE