Altibox Norway Chess School – En annerledes sjakkturnering

Når: Fredag 12. juni kl. 09:00 til lørdag 13. juni kl. 16:00, 2020
Hvor: Stavanger Forum

 

Kjære barn og ungdom fra hele landet, velkommen til årets kuleste skolesjakkturnering!

Under Altibox Norway Chess turneringen i Stavanger, som går fra 1.-13. juni 2020, arrangeres en nasjonal sjakkturneringen for elever på barne- og ungdomsskoletrinn. Her kan du delta på sjakkturnering samtidig som du får møte verdens beste spillere!

Norway Chess skoleturnering har lav terskel for deltakelse. Elevene trenger ikke ha erfaring fra sjakkturneringer for å delta, og de trenger ikke være medlem i en sjakklubb. Men det er viktig å kunne de grunnleggende reglene i spillet for å delta.

 

Meld på ditt lag i dag her!

 

Målet med Norway Chess skoleturnering er å gi barn og unge muligheten til å bli kjent med sjakk og oppleve hvor lærerikt, spennende og gøy det er å samles rundt et sjakkbrett.
Skoleturneringen er delt i tre grupper:
– småskoletrinnet
– mellomtrinnet
– ungdomsskolen
Hvert lag deltar med tre spillere. Vinnerlaget premieres under Altibox Norway Chess avslutningsmiddag lørdag kveld.
Det er gratis å delta i Norway Chess skoleturnering, og alle elever i Norge er velkomne. Det serveres lunch fredag og lørdag og taco fredag kveld.

Påmelding:
1) Finn ut hvem du vil være på lag med. Dere må være tre stykker, men trenger ikke gå på samme skole. Foreldre må gi samtykke på at barna får delta.
2) Lag turneringens kuleste lagnavn. Hvis alle går på samme skole er det lurt å starte med navnet på skolen og så lagnavnet deres. For eksempel Ganddal 6B Tigers
3) Dere trenger en voksen lagleder som skal være ansvarlig for laget. Laglederen vil få informasjon fra Norway Chess skoleturnering før og under turneringen og får eventuelt være med vinnerlaget på avslutningsmiddagen.
4) Meld på hver deltaker via påmeldingslenken som ligger ute fra desember til 15.mai. Norway Chess skoleturnering sørger for registrering på tournamentservice.com

*Under skolesjakkturneringen vil det bli tatt bilder av barna. Disse kan i etterkant bli brukt i ulike sammenhenger i regi Altibox Norway Chess.

 

Kontakt oss hvis du har spørsmål:

[email protected] / tlf. 415 59 755

 

Følg Altibox Norway Chess School på Facebook!