Ny sponsor – Velkommen IK-group!

Tilbake

Gode nyheter – vi har fått en ny offisiell sponsor med på laget. Det er med stor glede at vi ønsker IK-Group velkommen til Norway Chess!

Office wall with logo of IK Group taken at sunrise

IK-Group er et oljeserviceselskap innen reparasjon og vedlikehold av rør og rørledninger over og under vann. Fra å starte med om lag 20 ansatte i 1987, har IK Group vokst seg til å bli et internasjonalt konsern med 180 ansatte i 5 land; Skottland, Polen, USA, Dubai og Norge. Fra hovedbasen på Forus nær Stavanger eksporteres over 70 prosent av konsernets produkter og tjenester globalt.

Med utgangspunkt i likheten mellom det en sjakkspiller står overfor og det som daglig møter IK-Groups ansatte, har IK-Group valgt å bli med som ny sponsor for Norway Chess.

– Et av kjerneaspektene ved sjakk er problemløsning. I hvert spill står spillerne overfor problemer de må løse for å vinne, det er ikke ulikt de utfordringene IK-Group møter daglig i energibransjen. Enten det er på bunnen av havet eller på sjakkbrettet, er vår felles evne til å evaluere flere muligheter, forutse utfall og finne innovative løsninger for komplekse utfordringer avgjørende for vår gjensidige suksess. Så dette partnerskapet passer perfekt! forteller konsernsjef i IK, Eirik Berge.

– Fra et lite kontor på Sandnes, har Norway Chess ikke bare skapt verdens sterkeste sjakkturnering, de er med på å forsterke Stavanger og regionen ellers som et ettertraktet sted for både næring, tilflyttere og turister. Det er mildt sagt imponerende, fortsetter han.

Sammen skal vi spille hverandre gode, og fra IK-Groups slagord «Brilliant Engineering» fikk vi idéen om å innføre «The Most Brilliant Move of the Day». Daglig vil et panel kåre det mest briljante trekket hvor en av spillerne vil vinne. IK-Group sponser konkurransen, og sjakkspilleren som vinner kan se frem til en saftig premie.

Benedicte Westre Skog, prosjektleder i Norway Chess, forteller at hun og resten av teamet er veldig glade for å få IK-Group inn som ny sponsor.

– IK-Groups tilnærming til innovasjon og kreativitet i sine løsninger, samstemmer med hvordan vi i Norway Chess tenker og gjør, i vårt arbeid for å gjøre sjakk enda større og mer tilgjengelig i Norge og resten av verden. Med deres støtte kan vi fortsette å videreutvikle Norway Chess.

Les mer om IK-Group her.

Employees from IK Group working

Employee at IK Group working