Flow Solutions er ny sponsor

Tilbake

Norway Chess ønsker Flow Solutions velkommen som offisiell sponsor

Vi er stolt av å kunngjøre Flow Solutions som ny sponsor. Flow Solutions har siden 90-tallet levert markedsledende butikkdata og netthandel til alt fra små kremmere til mange av Nordens største butikkjeder.

Akkurat som sjakkspillerne må vi og våre utviklere levere vårt ypperste hver dag for å lykkes med å skape de aller beste løsningene for de beste butikkjedene og nettbutikkene, forteller styreleder og Head of Development, Roy-Andre Tollefsen.

Vi synes det er utrolig stas at en av verdens mest prestisjefylte sjakkturneringer foregår i vår egen hjemby, og vi er ekstra stolte over å få være med og sponse en turnering med så gode verdier som Norway Chess jobber etter, fortsetter han.

I 2022 fikk de det tradisjonsrike og Stavanger-baserte investeringsselskapet Øgreid på eiersiden, og CEO Lars Ødegaard forteller at selskapet da umiddelbart etablerte en internasjonal strategi for produktet sitt.

Vi jobber mot internasjonal lansering av Flow Retail POS i løpet av 2024, forteller Ødegaard, og han sier videre at de håper samarbeidet med Norway Chess kan bidra til den internasjonale satsingen.

Benedicte Westre Skog, prosjektleder i Norway Chess, forteller at de er veldig glade for å ha Flow Solutions med på laget, og ser frem til samarbeidet med det lokale programvareselskapet.

Les mer om Flow Solutions her.