Sjakk mot brystkreft

Tilbake

1. februar hadde vi et vellykket arrangement sammen med foreningen Sjakk mot brystkreft som samler inn midler til forskningsgruppen for brystkreft ved Stavanger universitetssjukehus (SUS)

Selv med et alvorlig tema, satt humoren løst og atmosfæren var veldig god! Vi fikk et flott foredrag fra. Dr. Håvard Søiland og helt nydelig sang og musikk fra Marita Stølsmark og trylling fra Stig Egeland (hvordan fikk han det der til egentlig?)

Janne Johnsen ledet oss gjennom arrangementet på en fabelaktig måte og var flink til å oppfordre publikum til å Vippse til saken.

Del to av programmet bestod av simultansjakk hvor Maud Rødsmoen spilte sjakk mot 14 deltakere, de fleste sponsorer og bidragsytere til foreningen. Flere ordførere og varaordførere var til stede og det er vi veldig takknemlig for! Det er en viktig sak å sette lys på.

Vi ønsker å takke Clarion Hotel Energy for at vi fikk være hos dem og for at de ga oss nydelig pausemat og veldig god kaffe. For en service!

Takk til TV Vest som laget reklamefilm og kjørte den på TV i 2 uker før eventet!

Tusen takk til alle som har bidratt til arrangementet og til alle som kom.

Kvelden i går bragte nærmere 280.000 kroner i kassen og 100% av midlene går direkte til forskningsgruppen for brystkreft på SuS.

Ønsker du å bidra? Vipps til 903936.

Takk til:
Stavanger kommune
Gjesdal kommune
Sola kommune
Hå kommune
Hjelmeland kommune
TV Vest
Inge Stenslands Stiftelse
Kverneland Næringspark
Intpro