Spir Helse fortsetter verdifullt samarbeid

Tilbake

Spir Helse fortsetter verdifullt samarbeid med Norway Chess
– Tilbyr helsetjenester til spillere og crew

Spir Helse, det lokalt forankrede og tverrfaglige helsehuset midt i Sandnes sentrum, kunngjør gledelig at de fortsetter sitt samarbeid med Norway Chess. Denne gangen utvider de sitt engasjement ved å tilby skreddersydde helserelaterte tjenester til turneringens deltakere og mannskap.

Spir Helse har etablert seg som et moderne og kvalitetsbevisst kompetansesenter, og deres brede spekter av tjenester reflekterer deres forpliktelse til å ta vare på enkeltpersoner, fastlegepasienter, og ansatte/ledere i kundebedrifter. Under sitt tak tilbyr Spir Helse alt fra privatlege og fastlege til helseattester, bedriftshelsetjenester, kiropraktor, psykolog, vaksinering, familieterapi og veiledning, kortreiste kurs og foredrag, førstehjelpskurs, gravidomsorg og ultralyd med jordmødre, skipsmedisin, og injeksjoner som PRP/ACP og Hyaluronsyre.

«Samarbeidet med Norway Chess gir oss en fantastisk mulighet til å støtte det internasjonale sjakkfellesskapet ved å tilby våre helsetjenester. Vi forstår viktigheten av å ivareta helsen til spillere og mannskap under slike arrangementer, og vi er klare til å bidra til en trygg og helsefremmende opplevelse for alle involverte,» – Elisabeth Heigre, daglig leder i Spir Helse.

Spir Helses verdier, som inkluderer respekt, personlige møter, service og kvalitet, gjenspeiles i deres dedikerte og engasjerte team av helsepersonell. Dette samarbeidet styrker båndene mellom helsehuset og Norway Chess, og gir en ekstra trygghet til arrangementet ved å prioritere god helse for deltakerne.

«Samarbeidet med Spir Helse har vært veldig solid og vi er glade for at samarbeidet fortsetter. Det er viktig å ha et faglig helseteam som vi kan nå på kort tid om det skulle oppstå noe. I tillegg er Spir Helse med i teamet som dukker opp uten varsel for å sjekke spillere og lokale i forhold til fair-play rutinene våre.» – Benedicte Westre Skog, prosjektleder Norway Chess.