Sett brystkreft sjakkmatt!

Tilbake
Torsdag 1. februar kl. 19.00 på Clarion Hotel Energy inviterer vi til en hyggelig aften for en god sak!
Vi har et flott program med et kort foredrag om brystkreftforskningen ved Stavanger Universitets Sykehus (SuS) ved professor Håvard Søiland.
Siden 2002 har Søiland gjort en viktig innsats for at brystkreftpasienter skal få bedre oppfølging og behandling i framtiden. Han har vært en sentral pådriver for å bygge opp Forskningsgruppa for brystkreft (FFB) og den regionale biobanken Prospective Breast Cancer Biobank (PBCB). En biobank er en samling av menneskelig biologisk materiale som brukes i forskning. Denne banken har Søiland og forskningsgruppa brukt til å kartlegge brystkreftpasienters tilbakefall, ved å lete etter markører for tidlig tilbakefall av brystkreft i blodprøver.
Det blir innslag av trylling og magi og sang fra Marita Stølsmark. Stølsmark er en sanger, låtskriver og pianist fra Stavanger. Etter en 13 år lang karriere som sykepleier sa hun opp jobben i fjor høst for å satse på musikken.Musikken er en herlig miks av soul, pop, jazz og gospel.
Sist men ikke minst, blir det simultansjakkoppvisning hvor TV 2’s sjakkreporter, Maud Rødsmoen, skal spille mot samtlige deltakere. De som er med er representanter fra ulike bedrifter som har vært med å støttet prosjektet, samt ordfører duell med ordførere fra flere kommuner, etter utfordring fra Stavanger-ordfører, Sissel Knutsen Hegdal.
Kvelden ledes av tidligere Fylkesordfører, Janne Johnsen.
Vi håper på å se deg der!
Arrangementet er gratis og det vil bli mulighet til å gi et bidrag etter valgfritt beløp om du har mulighet til det, gjennom Vipps under arrangementet.

Har din bedrift lyst til å støtte forskning? 100% av midlene går til saken. Ta kontakt med Benedicte:
[email protected]