Når strategisk tenkning møter innovasjon

Tilbake

Iterate er en ledende venturebygger som tilbyr teknologer, designere og etablerte firma operasjonell støtte for å hjelpe innovatører med å lykkes.

«Vi er henrykte over å samarbeide med Iterate,» sier Benedicte , prosjektleder i Norway Chess. «Vi ser frem til å utvikle Norway Chess med Iterates ekspertise og sammen bidra til økt innovasjon i sjakkverdenen.»

Iterate ble anerkjent som en av de beste arbeidsplassene for innovatører i 2022 av Fast Company, sammen med Google og Adobe. Det er fordi Iterate også støtter sine ansatte i å lansere egne startups i tillegg til å bygge løsninger for noen av Norges største organisasjoner.

«Vårt samarbeid med Norway Chess er en spennende mulighet for oss til å jobbe med Norway Chess, som deler vår lidenskap for innovasjon og strategisk tenkning,» – Rune Larsen, administrerende direktør i Iterate.

For mer informasjon om Iterate, vennligst besøk iterate.no.

Iterate employees are hooked on chess 🙂