Woolit & Norway Chess

Tilbake

Norway Chess er glade for å kunngjøre vårt nye samarbeid med det norske teknologiselskapet Woolit. Woolit er et raskt voksende teknologiselskap som tilbyr innovative løsninger for strikkere og folk som ønsker å designe sine egne strikkeprosjekter.

Norway Chess-turneringen har vært en av de mest prestisjefylte begivenhetene i sjakkverdenen siden 2013, med 10 av verdens beste sjakkspillere, inkludert femdobbelt vinner, Magnus Carlsen. Woolit vil ha en fremtredende tilstedeværelse i vår kommende turnering, som finner sted fra 29. mai til 9. juni 2023.

«Vi er glade for å samarbeide med Woolit,» sa Kjell Madland, gründer av Norway Chess. «Deres innovative tilnærming til teknologi og design passer perfekt med vår visjon om å fremme kreativitet og strategisk tenkning.»

Woolit er en unik plattform som forbinder strikkere med folk som ønsker å designe sine egne strikkeprosjekter, enten de vil strikke selv eller bestille en strikker. Plattformen gir brukervennlige verktøy for å designe tilpassede strikkeprosjekter og forbinder brukere med talentfulle strikkere som kan bringe designene sine til live.

Som en del av vårt samarbeid med Woolit vil en rekke Norway Chess-gensere være tilgjengelig for bestilling på plattformen. Disse eksklusive genserne har Norway Chess-logoen og er laget av materialer av høy kvalitet for å holde deg varm og ikke minst stilig under turneringen 😉

«Vi er henrykte over å samarbeide med Norway Chess og tilby vår plattform til et nytt publikum,» sa Cathrine Løland, administrerende direktør i Woolit. «Sjakk og strikking kan virke som to forskjellige verdener, men de deler en rød tråd av kreativitet, strategi og ferdigheter. Vi ser frem til å gi Norway Chess-fans høykvalitets strikkevarer som viser deres kjærlighet til spillet.»

Vi tror at samarbeidet vårt med Woolit vil styrke turneringens profil ytterligere og inspirere en ny generasjon strikkere og sjakkspillere.

For mer informasjon om Woolit besøk www.woolit.com.