Gjør deg klar til Norway Chess med egen sjakk-genser!

Tilbake

Årets selvstrikk er her! Sammen med vår partner House of Yarn har vi i år gleden av å tilby ulike varianter av Norway Chess-genseren som du selv kan strikke. Enten du er en erfaren strikker eller en nybegynner er dette en flott mulighet til å lage din egen, unike genser eller cardigan. Du kan velge mellom forskjellige mønstre, farger og garnkvaliteter og tilpasse genseren til din personlige smak og stil.

Visste du at det er en naturlig kobling mellom sjakk og strikking? Begge aktivitetene kan gi en følelse av ro og fokus, og krever både kreativitet og tålmodighet. Å strikke en genser eller cardigan kan være som å løse et sjakkproblem – du må planlegge nøye og tenke på hvert steg du tar, samtidig som du tar hensyn til mønsteret og fargene du har valgt. På samme måte som i sjakk, er det viktig å tenke fremover og ha et overordnet bilde av sluttresultatet.

Vi håper du vil kose deg med å lage din egen sjakk-genser til årets Norway Chess! Ferdigstrikk kommer til salgs i mai. Klarer du ikke å vente så lenge? Bestill din genser hos en av håndstrikkerne til vår partner Woolit!
Med sjakkbrikker
Uten sjakkbrikker 

Vi vil gjerne se resultatet av strikkingen, så send oss bilder og tagg oss på sosiale medier!

 

Strikk selv – last ned gratis oppskrifter fra House of Yarn her. 

 Takk til Stormester Aryan Tari og Norway Chess Benedicte Westre Skog som stilte som modeller!