PURENorway Water – ny og bærekraftig partner

Tilbake

Den bærekraftige drikkevannsprodusenten PURENorway Water har inngått et treårig partnerskap med Norway Chess.

Norway Chess er en av verdens mest prestisjetunge sjakkturneringer der verdens topprangerte spillere deltar. Turneringen er blitt kalt «Sjakkens Wimbledon-turnering» og arrangeres årlig i Stavanger.

– PURENorway Water er stolte over muligheten til å samarbeide med Norway Chess en av verdens mest prestisjetunge sjakkturneringer, sier administrerende direktør Even Ovnerud i PURENorway Water.

– Norway Chess har vist endringsvilje, innovasjon og kreativitet siden starten i 2013. Turneringen er derfor en meget god match for PURENorway Water, der bærekraft og sosiale verdier står sentralt. Gjennom Norway Chess når vi et viktig publikum som er ivrige på å påvirke fremtiden, fortsetter Ovnerud.

Kristiansandsbaserte PURENorway Water produserer et allsidig utvalg av drikkevann på en bærekraftig måte. Vannet tappes på miljøvennlige, resirkulerte og resirkulerbare aluminiumsbokser og skaper derfor ikke plastavfall. Vannet  kommer med og uten kullsyre, og i ulike smaker. Med karbonavtrykk nær null, går en prosent av omsetningen til å rense verdens hav for plastikk. På årets turnering og flere år fremover, vil både besøkende og utøvere på Norway Chess kunne oppleve vannets kvaliteter.

– Vi er glade for at en profesjonell aktør som PURENorway Water, med fokus på bærekraft og sosiale verdier, har valgt å gå i partnerskap med Norway Chess. Vi ser frem til samarbeidet og er stolte over at PURENorway Water ser verdien i å være en del av Norway Chess, sier direktør Kjell Madland i Norway Chess

Turneringen spilles mellom 7. og 17. september i Stavanger. Interesserte kan følge sjakkpartiene på TV 2 sport, via nettstedene norwaychess.com og chess.24.com, eller på Clarion Hotel Stavanger hvor turneringen foregår.