Von Doren  – Offisiell tidtaker for 5 gang

Tilbake

 

Det norske klokkemerket Von Doren er for femte år på rad  Offisiell Tidtaker (Official Timekeeper) for Norway Chess 2021.

– Det er en stor glede at dette unike, norske klokkemerket er med oss for femte år på rad og ser verdien i å være en del av en av verdens sterkeste sjakkturnering, sier Kjell Madland, direktør i Norway Chess.

Von Doren har et nært forhold til sjakksporten og er produsenten bak den eksklusive klokkeserien Grandmaster som er inspirert av den store innsats og styrke som kreves av en sjakkspiller for å oppnå tittelen Stormester – eller Grandmaster.

Von Doren er også en av sponsorene til den norske sjakkspilleren Aryan Tari som skal spille mot verdenseliten i årets turnering for andre år på rad.

GM Aryan Tari og Gründer Øyvind Von Doren Asbjørnsen.

GM Aryan Tari og Gründer Øyvind Von Doren Asbjørnsen.

Flere spillere i verdenseliten eier og bruker en Grandmaster-klokke.

– Jeg blir oppriktig glad og rørt hver gang jeg ser at noen i verdenseliten bruker sin Grandmaster-klokke jevnlig, sier grunder Øyvind Von Doren Asbjørnsen, som selv er svært interessert i sjakk.

Han har bl.a tidligere produsert filmen “ Prinsen av Sjakk” (2005)  samt “Magnus” (2016) om verdensmester Magnus Carlsen.

Von Doren produserte også de offisielle Norway Chess-klokkene som ble laget i begrenset opplag.

Offisiell Norway Chess klokke Réti Silver

Offisiell Norway Chess klokke Réti Silver