Square Off – ny partner!

Tilbake

Square off, sammen med sin offisielle distributør Sirkeltek, er stolt over å være sponsor for Norway Chess 2021.

Sjakk antas å ha oppstått for over 1500 år siden, og frem til i dag er det det mest spilte brettspillet i verden. Helt siden spillet oppstod, har det vært lite innovasjon rundt det, frem til nå. Med mål om å revolusjonere sjakk, lager Square Off smarte, elektroniske sjakkbrett, basert på sjakkcomputere med kunstig intelligens. Brettene har et klassiske utseende og følelse, men er høyteknologiske brett.

Square Off lar deg spille sjakk med spillere over hele verden, fysisk på brettet. Motstanderens brikker beveger seg alene uten at du trenger å berøre dem. Brettet gir deg også muligheten til å analysere dine spill og forbedre dine ferdigheter. Square Off tar sikte på å bringe magi inn i folks hverdag gjennom robot teknologi og kunstig intelligens.

Gjennom en unik spillopplevelse har Square Off-brettene vunnet frem til dagens generasjon sjakkspillere. For ytterligere å følge med på ungdommens interesse, lanserer Square Off sitt nyeste produkt på Norway Chess i september, nemlig Square Off Pro. Dette blir verdens første rullbare elektroniske sjakkbrett. Square Off Pro er det ideelle brettet med turneringsstørrelse, både for folk som ønsker å lære sjakk, samt profesjonelle som ønsker å forbedre seg. Square Off Pro ser ut som et vanlig sjakkbrett, men er fylt med smart teknologi.

Besøkende på årets Norway Chess turnering får teste disse unike sjakkbrettene som kommer til å være tilgjengelig i turneringsområdet og oppleve spenningen selv.

Square Off har hele tiden bygget på sin visjon om å revolusjonere fremtidens brettspill, med tre nye produktlanseringer som Square Off allerede er i gang med. Square Off vil også snart lansere en sjakktrener-modul der folk vil kunne lære sjakk, øve på åpninger, løse oppgaver, analysere spillet sitt og mye mer.

Norway Chess er en av verdens sterkeste sjakkturneringer. Turneringen består av verdens topprangerte spillere og har en sterk status i sjakkverdenen. Square Off og Sirkeltek er glade for å ha inngått samarbeid med Norway Chess og ser frem til å kunne demonstrere disse revolusjonerende sjakkbrettene til spillere og gjester i september.