Møte med en ekte mester

Tilbake

Torsdag 10.juni hadde vi gleden av å invitere våre samarbeidspartnere til en helt spesiell kveld spekket med gode smaksopplevelser. Bocuse d’Or kokk, Christian Andre Pettersen, serverte oss en 6-retters middag fra sitt treningskjøkken på tidligere Mondo på Sandnes. Pettersen trener i disse dager til VM i kokkekunst sammen med sitt team. Verdensmesterskapet Bocuse d’Or skal i år foregå 26-27. september i Franske Lyon. Fra forrige VM har han en bronsemedalje å slå i bordet med, samt gull i begge de to foregående EM.


Smak og opplevelser kan være delt, men denne kvelden var alle samstemt på at kvaliteten på mat og samvær var i verdensklasse. Partnertreffet ble en flott opplevelse for oss og våre samarbeidspartnere nå som vi endelig kunne møtes under trygge omgivelser med godt ivaretatt smittevern. 

Norway Chess har tidligere også hatt samarbeid med Bocuse d’Or og Pettersen, blant annet gjennom en kokkekonkurranse med Magnus Carlsen og resten av spillerne under den årlige Norway Chess games.

Det nærmer seg raskt september og Norway Chess, og vi ser frem til å treffe våre samarbeidspartnere igjen da og forhåpentligvis under enda tryggere forhold.

Christian André Pettersen var mentor til Magnus Carlsen og Alexander Grischuk under Norway Chess Games i 2019.

 

Er du interessert i å være en del av vårt samarbeidsnettverk? Ta kontakt!