House of Yarn ny partner

Tilbake

6/15/21

House of Yarn – Nordens ledende leverandør av håndstrikkegarn og tilbehør, har inngått en 3-årig avtale med Norway Chess. Avtalen ble inngått i februar 2021 og sammen har House of Yarn og Norway Chess brukt tiden på å designe en Norway Chess genser som blir lansert for salg i juni 2021. Strikkeoppskriften til genseren er også tilgjengelig for gratis nedlastning for de som ønsker å strikke genseren selv.

House of Yarn har både i 2013, 2014 og 2016 designet og produsert to ulike ullgensere og en ulljakke i samarbeid med Norway Chess.

«Den nye, langsiktige avtalen som er inngått har gitt oss mulighet til å starte på større felles prosjekter sammen og vi ser veldig frem til å få planene som er skissert på blokken ut i livet. Allerede i dag lanseres det en konkurranse hvor man kan strikke seg til et eksklusivt opphold i Stavanger under Norway Chess turneringen i september.»
– Benedicte Westre Skog, prosjektleder, Norway Chess

«Vi ser mange synergier mellom strikking og sjakk. En god strikker er god til å konsentrere seg, til å se detaljer, er god i matte for å kunne lese oppskrifter og beregne masker og mønstre. Man må være tålmodig og kunne løse problemer når de oppstår. Vi ser frem til å utforme flere spennende prosjekter, konkurranser og eventer sammen med Norway Chess i årene fremover, som vi tror svært mange vil ha glede av. Det er ingen tvil om at Norway Chess er en ønsket partner i et samarbeid med fokus på sjakk.» 
– Tor Henrik Knutsen, CEO House of Yarn.

 

Om House of Yarn
House Of Yarn er Nordens ledende leverandør av håndstrikkegarn, tilbehør og ferdigstrikk. De leverer til gjør-det-selv- og håndarbeidsmarkedet, der produktet er design, garn, strikkepinner og oppskrifter til kreative forbrukere. Deresgarnmerker Dale Garn, Du Store Alpakka, Camilla Pihl Strikk, Oransje Skjerf-garn og Gjestal Garn distribueres via faghandel, netthandel og kjedebutikker. House of Yarn er i dag eneleverandør av garn til Coop (Mjuk Garn), Sparkjøp (Gjestal), Nille (Linde Garn) og Europris (Trysil Garn). I tillegg produserer de private label for en rekke samarbeidspartnere.

Strikk deg til drømmeopphold i Stavanger under Norway Chess

Les alt om konkurransen som her.