Norway Chess 2021 utsettes til september

Tilbake

Norway Chess som opprinnelig skulle foregå i mai er flyttet til september, nærmere bestemt 7. -18. september. På grunn av økende antall Covid-19 i Norge og globalt, samt stengte landegrenser i flere land, inkludert Norge, blir det umulig å organisere den internasjonale turneringen i mai som planlagt.

“Vi var forberedt på å gjennomføre turneringen i mai ettersom vi klarte det i oktober 2020 midt i pandemien. Men, med lukkede landegrenser blir det umulig å planlegge og gjennomføre nå i mai” -sier Kjell Madland, daglig leder.

Det vil bli noen endringer i spillefeltet, men flere spillere er allerede bekreftet til å delta i september, Verdensmester Magnus Carlsen er én av dem.

Teamet bak Norway Chess gjør sitt beste for at sjakkfans over hele verden kan se frem til spennende sjakkmatcher over brettet igjen i september, noe det har vært svært lite av det siste året.

Mer informasjon om spillere, program etc. kommer.