HTH kjøkken forsterker sitt engasjement i sjakken

Tilbake

HTH har utvidet sitt årlige sponsorengasjement i Norway Chess betydelig i størrelse og varighet og har nå inngått en 3-årig avtale med Norway Chess.

HTH var den aller første store sponsoren som i sin tid ble med i Norway Chess, og de har vært en svært viktig partner i flere år.

Fremover vil folk kunne se at HTH bidrar inn i en enda større rolle.  Under Norway Chess 2021 vil det daglig legges ut «kjøkkenprat» videointervjuer med aktuelle spillere og andre der man tester temperaturen i turneringen. Dette sendes på TV2 og i sosiale medier.

Tidligere har spillere i Norway Chess deltatt i uhøytidelige konkurransen på fridagen i turneringen hvor de blant annet har fått bryne seg på kokkelering gjennom ”Chess Chefs” og kakepynt i regi av HTH.

Norway Chess er stolte og glade for samarbeidet og for at en nordisk stor bedrift som HTH ønsker å satse så mye på Norway Chess i årene fremover. Vi ser frem til videre utvikling av spennende felles arrangement.

«Vi gleder oss til dette fantastiske samarbeidet og ser frem til årets utgave av Norway Chess.» – Palle Larsen, Markedsdirektør


Om HTH

HTH er representert i 4 land gjennom en butikkjede på mer enn 120 inspirerende butikker. HTHs tre fabrikker har en årlig produksjon på 75 000 kjøkkener noe som gjør HTH til en av Nord-Europas største kjøkkenprodusenter.

I tillegg til kjøkkeninnredning leverer HTH også innredning til bad og garderober, samt prosjektløsninger i større og mindre målestokk for profesjonelle kunder.

HTH er en del av Nobia Danmark A/S, som inngår i det svenske konsernet Nobia AB. Nobia AB er en av Europas ledende kjøkkenprodusenter med 20 velkjente kjøkkenmerker.

 

Dobbel Europamester og VM-aktuelle Christian André Pettersen er fornøyd med resultatet til Magnus Carlsen og Alexander Grischuk

 

 

Magnus Carlsen spilte med bind foran øynene mot 5 sjakkspillere i HTH sin kjøkkenbutikk på Lagårdsveien i Stavanger

 

Maxime Vachier-Lagrave og Vishy Anand sørger for perfeksjonisme på tallerkenen

 

Chess Chefs 2018

 

Hvem går av med seieren «beste kamedekoratør»?