Nordlys-inspirert trofeer for spillerne av Purling London

Tilbake

Altibox Norway Chess er stolt av å presentere sine seks deltakere med unike Art Chess trofeer designet av Purling London i samarbeid med Cheba. Gatekunstner Cheba designet tårnene for å gjenspeile nordlysets imponerende skjønnhet og magi med sin grønne og lilla fargepalett, virvlende design og spredning av stjerner.

Purling London x Cheba Art Chess Rooks ‘Northern Lights’ for Altibox Norway Chess 2020.

Purling London Art Games er individuelt håndmalt av spesialbestilte britiske og internasjonale artister, og ingen sett er de samme. Fra etablerte figurer til stigende stjerner på samtidskunstscenen har Purling hittil samarbeidet med over 30 kunstnere, inkludert Mr. Doodle, Sophie Matisse, Thierry Noir og Kate Brinkworth. Purling Londons verk har blitt utstilt på Christie’s London, Saatchi Gallery og World Chess Hall of Fame, USA. Deres forhandlere inkluderer Harrods og Bergdorf Goodman.

Bristol-basert gatekunstner, Cheba, er sterkt inspirert av fotografiene Space og Hubble Telescope. Han skildrer deler av kosmos som tåker og stjerneklynger med utrolig dybde ved hjelp av spraymaling, harpiks og blandede medier. Altibox Norway Chess Rook-ornamenter er malt for å reflektere nordlyset.

Er du interessert i å kjøpe en av disse tårnene? Det er 3 igjen, av 10! Klikk her!