KiiltoClean ny partner

Tilbake

KiiltoClean AS stolt sponsor av Altibox Norway Chess

Selskapet KiiltoClean AS (tidligere Antibac AS) er stolt sponsor av Altibox Norway Chess og Norway Summit. Merkevaren Antibac® er markedsledende innen desinfeksjon i Norge med et bredt sortiment. I 2019 ble Antibac AS, som stammer fra Vinmonopolet tilbake til 1922, en del av det finske selskapet Kiilto som gjør at selskapet nå kan tilby både desinfeksjon og profesjonell rengjøring og hygieneløsninger med merkevarene Antibac® og  KiiltoPro.

KiiltoClean stiller med produkter fra Antibac® og KiiltoPro for å sikre god håndhygiene for både spillere og deltakere og overflatedesinfeksjon til bruk på både bord og spillebrikker under turneringen.

«Vi er glad for at det endelig er rom for å samle sjakkspillere fysisk igjen og vil gjerne bidra til at det blir en trygg turnering for både spillere og publikum. Vi i KiiltoClean har en visjon om at Antibac® skal være en selvfølgelig del av alles hverdag og nå under covid-19 er det ekstra viktig med god håndhygiene. Vi ønsker å gjøre Norge friskere og synes derfor det er naturlig at vi stiller opp her sammen med Altibox Norway Chess.» – May-Britt Siljan, Markedsjef KiiltoClean