Skal bidra til ren luft

Tilbake

VentiTech ny partner for Altibox Norway Chess 

VentiTech har stor suksess med sitt luftrens system og er gjerne spesielt kjent for den unike Ventibox Mini renseren. Denne skal bidra som et viktig smittevern-tiltak under årets turnering. Det luftrensende systemet bidrar til å hindre at bakterier og virus fester seg på flater og har en rensende effekt på luft også for lukt.

Det vil bli plassert VentiTech bokser på spillernes hotellrom og i spillesalen. Magnus Carlsen og co får dermed en enda bedre og sikrere luft. Vi i Altibox Norway Chess er svært glade for å få en samarbeidspartner som kan bidra til en tryggere gjennomføring av turneringen.

Vår standard for kvalitet er forankret i premissene til hva uteluften består av. En av de største fordelene med våre frittstående enheter er at rensingen av luften foregår uten tilsetting av noen form for kjemi, eller at filtre blir anvendt. Vi takker for tillitten Altibox Norway Chess gir oss, ikke minst at vi ivaretar luftkvaliteten til spillerne og teamet rundt som er kjempe viktig tiden vi er i nå.” – Egil Hansen, Salgssjef, VentiTech

Kjell Madland og Egil Hansen med hver sin Ventiboks