Bli frivillig!

Tilbake

Vi søker frivillige til Altibox Norway Chess 2020!

Det går fort mot årets kuleste arrangement: Altibox Norway Chess 2020! Startskuddet går 1. juni med lynsjakk turnering og videre blir det 9. runder med actionfylt sjakk fra verdens beste spillere. Turneringen foregår i en periode på nesten 2 uker og det er mye som skjer hver eneste dag. Vi søker derfor folk som har lyst å være en del av teamet av frivillige. Vi trenger dyktige, strukturerte og positive folk med på laget til roller som:

– Rigge team
– Sjåfører
– Service / vertskap
– Billett og salgsavdeling
– Sosiale medier
– Sekretariat
– Til skoleturnering
– Til åpen turnering
– Presse

Har du, eller kjenner du noen som er interessert? Man trenger ikke ha kunnskap om sjakk! Til gjengeld får du være med på et internasjonalt anerkjent arrangement, utvide nettverk, opplevelser, erfaring etc.

Ta kontakt med Kjell på 911 67 695 eller