Vinsmaking med Morten Abel

Tilbake

20. november 2019 arrangerte vi sponsortreff for partnerne i nettverket vårt. I løpet av året bruker vi å variere mellom faglig og kulturelt innhold i vårt sponsorprogram.

Tidligere i år hadde vi Lars Monsen og hjerneforsker Tomas Myklebust med oss. Myklebust fortalte oss hvordan vi kan bruke hjernen vår smartere med enkle grep i hverdagen og Lars Monsen inspirerte de fleste med sine historier om hvordan han bruker hjernen for å gjennomføre sine ekstreme turer i naturen.

Denne gang var det duket for en kulturell aften og tema var vinsmaking med Morten Abel av hans vin-kolleksjon.

Morten Abel har 5 røde viner og 1 hvit vin med sitt navn på som vi prøvesmakte. Ordfører i Gjesdal kommune, Frode Fjeldsbø, ledet oss gjennom smakingen sammen med Morten Abel, hvor vi fikk drøftet både vinen og høre litt fra Morten Abel om hans personlige reise i kunsten med alt det innebærer. Det ble en utrolig flott seanse!

Settingen var intim ettersom vi inviterte til treff i våre kontorlokaler på Sandnes og det gjorde kvelden veldig spesiell og minneverdig for de som var til stede.
Asle fra Chili Chocolate var tilstede og bød på nydelig, håndlaget sjokolade som passet ypperlig til vinen og utover kvelden fikk gjestene oppleve magi fra gjest Kevin Lunde som selvsagt ikke kunne la være å trylle til vår store glede.

Det var hyggelig å høre at partnere våre fikk knyttet gode kontakter samtidig som det ble en avslappet aften.

 

Er du interessert i å være en del av vårt samarbeidsnettverk? Ta kontakt!