Ny partner på kommunikasjon

Tilbake
Altibox Norway Chess og Norway Summit har inngått en samarbeidsavtale med Hey-Ho Let’s Go! Hva er vel mer naturlig enn å signere avtalen på sjakkgulvet i lokalene til Hey-Ho Let’s Go?

 

Hey-Ho Let’s Go er et merkevarebyrå med fokus på teknologi og innovasjon. Vi har valgt å inngå samarbeidsavtale med Hey-Ho Let’s Go fordi vi ønsket en dyktig og profesjonell partner på kommunikasjon og digitale tjenester.

 

Altibox Norway Chess er en av verdens desidert sterkeste sjakk-turneringer og er kjent for sin innovative tilnærming. Norway Summit er en forlengelse av Altibox Norway Chess og er en næringslivskonferanse med høy faglig kvalitet. Den høye kvaliteten på sjakkturneringen bidrar til å tiltrekke seg svært spennende keynote-speakers fra elitedivisjonen i det internasjonale næringslivet til Norway Summit. Disse to arrangementene i sum bidrar til å gi regionen en viktig arena for næringslivet.

 

Vi gleder oss til å komme i gang med samarbeidet. Hey-Ho Let’s Go!

Fra venstre: Kjell Ramsdal, Renate Hjørnevik fra Hey-Ho Let’s Go! Kjell Madland og Benedicte Westre Skog fra Altibox Norway Chess & Norway Summit