Go2life ny partner!

Tilbake

Go2life er ny samarbeidspartner til Altibox Norway Chess!


” Etter mer enn 10 års R&D har vi utviklet en suksessfull teknologi som gir oss Go2life oksygenvann. Go2life er et oksygenberiket vann som holder på oksygenet i flere måneder og som dermed kan brukes kommersielt. Mange har prøvd dette før oss og de fleste har feilet. Vanskeligheten har ligget i å få nok oksygen til å binde seg naturlig til vannet og holde seg der gjennom flere måneder. Moderselskapet Norwaters Holding AS er de eneste i verden som har kontroll på denne teknologien per i dag. Vannet selges under Go2life merkevaren og er et heleid selskap i Norwaters Holding gruppen” –sier Torben Wiig, Salgs- og markedssjef, Go2life.

«Selv om sjakk er et spill for hodet er det samtidig en sport som krever et optimalt samspill mellom hjerne og kropp. I sjakk finnes det nemlig ingen snarveier. Go2life oksygenvann tar denne utfordringen og leverer drivstoff til både hode og kropp. Samarbeidet med Altibox Norway Chess faller helt naturlig for oss og det er en stor glede å være tilstede på arrangementet.» – Fortsetter Wiig.

Vi er glad for å få en ny og spennende partner som skal levere vann til turneringen, noe som er meget viktig for spillerne i Altibox Norway Chess. Det er flott at Go2Life ser verdien i dette nye, spennende samarbeidet. Vi gleder oss! –Kjell Madland, styreleder Altibox Norway Chess