Smedvig ny partner i Altibox Norway Chess

Tilbake

Smedvig har inngått en Tårn-sponsoravtale med den internasjonale sjakkturneringen Altibox Norway Chess. Turneringen som finner sted årlig i Stavanger er blant verdens sterkeste sjakkturneringen med verdens sjakkelite i spissen.

Hovedfokuset til Smedvig i samarbeidet vil allikevel være rundt barn- og unge, gjennom skolesjakk-prosjektet til Altibox Norway Chess. Smedvig ønsker å være med å bidra til at den gode satsningen på barn og unge styrkes og ser frem til årets skoleturnering for barn. Smedvig syns det er viktig å bidra til å tilrettelegge for fremtidens kloke hoder og fant det derfor naturlig å være med på å bidra til at barn spiller sjakk.

Årets skolesjakkturnering finner sted på Bryne VGS 8.-9. juni og er åpen for alle barn i Norge på barne- og ungdomskoletrinnet.

Altibox Norway Chess turneringen foregår fra 27. mai – 7. juni.

Spillerne i Altibox Norway Chess turneringen 2017 er innom å hilser på deltakerne i skoleturneringen