Ny samarbeidspartner: Von Doren – Fine Timepieces

Tilbake

 

Von Doren – Fine Timepieces er ny samarbeidspartner for Altibox Norway Chess. Som premiesponsor har Von Doren designet en enestående Norway Chess Limited Edition kolleksjon og de ti deltakerne  i superturneringen vil bli tildelt en av disse unike klokkene.

Von Doren- Fine Timepieces ble etablert høsten 2016. Klokkene er designet i Norge med inspirasjon hentet fra Ålesunds nydelige natur og Jugendstil arkitektur. Von Dorens minimalistiske design og rene linjer er bygget rundt høypresisjons sveitsiske urverk.

Von Dorens samarbeid med Altibox Norway Chess har et naturlig utspring fra firmaets gründer: Øyvind Von Doren Asbjørnsen. I tillegg til sin livslange pasjon for klokker, har Øyvind alltid vært interessert i sjakk. Som henholdsvis regissør/produsent og co-produsent står han bak dokumentarene «Prinsen av sjakk» og «Magnus».  Begge omhandler verdens beste sjakkspiller og deltaker i Altibox Norway Chess 2017, Magnus Carlsen.

Von Doren Norway Chess Limited Edition kolleksjonen er kulminasjonen av en lidenskap for sjakk og stilrene klokker bygget på eksepsjonelt håndverk.

«Jeg gleder meg veldig til å få æren av å ta første trekk i en runde, særlig når deltagerne er verdens 10 desidert beste sjakkspillere» – sier Øyvind VonDoren Asbjørnsen.

Photo Arne Beck © Von Doren 2016