Lofoten Arctic Water – ny sponsor!

Tilbake

Norway Chess ønsker Lofoten Arctic Water velkommen som offisiell sponsor

Norway Chess er stolt av å kunngjøre Lofoten Arctic Water som offisiell vannsponsor for de kommende turneringene.

«Lofoten Arctic Water er beæret over å være offisiell vannsponsor for Norway Chess. Sjakk er et spill av intellekt og presisjon, og vann spiller en avgjørende rolle for spillernes yteevne. Akkurat som sjakkspillere er avhengige av skarphet i tankene, er vi stolte av å levere vann som gir optimal hydrering for å opprettholde konsentrasjon og mental klarhet.»
– Mats Nevelius, Senior VP Sales and Marketing, Lofoten Arctic Water

Lofoten Arctic Water leverer et naturlig fjellvann fra Lofoten. Følelsen og smaken av iskaldt, rennende og klart fjellvann er noe av det beste som finnes. Fjellvannet, som er omringet av høye fjell, fornyes naturlig av snø, is og regnvann gjennom hele året.

En særegen egenskap ved Lofoten Arctic Water er selskapets engasjement for miljømessig bærekraft. I tråd med deres filosofi har selskapet valgt bærekraftige løsninger for deres emballasje.  Aluminiumsflaskene er de første i Norge med skrukork og 2 kr pant.

«Hos Norway Chess tror vi på partnerskap som gjenspeiler våre verdier. Lofoten Arctic Water deler ikke bare vårt engasjement for kvalitet, men bringer også fokus på bærekraft. Vi ser frem til å ha dem med som vår offisielle vannsponsor for de kommende turneringene.»
– Benedicte Westre Skog, Norway Chess

Tappe-anlegget i Gravdal, Lofoten, sto ferdig i 2018 og er topp moderne. Lofoten Arctic Water har mottatt flere priser for sitt vann, flaskedesign og emballasje.

Norway Chess ser frem til et vellykket samarbeid med Lofoten Arctic Water, med godt vann til verdens beste sjakkspillere!