DHL Global Forwarding Norway – ny sponsor

Tilbake

Velkommen til DHL Global Forwarding Norway AS til sponsorfamilien! 

DHL Global Forwarding Norway AS, er et globalt logistikkselskap. Som sponsor vil DHL støtte vår innsats for å promotere sjakk og interessen rundt en av verdens sterkeste sjakkturneringer, Norway Chess.

«Vi er henrykte over å ha DHL ombord som sponsor. Vi ser en naturlig sammenheng mellom sjakk og logistikk. I sjakk kreves det strategisk tenkning og planlegging for å gjøre det bra, det samme gjelder også i logistikk.» – Benedicte Westre Skog, prosjektleder, Norway Chess.

DHLs sponsorar vil bidra til å øke rekkevidden vår til å promotere sjakk i Norge og i verden. Med deres støtte vil vi kunne fortsette å utvikle turneringen vår, ettersom vi er helt avhengig av gode sponsorer for å arrangere Norway Chess.

«Vi er glade for å samarbeide med Norway Chess og støtte deres innsats for å promotere dette flotte spillet og unike turneringen. Som et logistikkselskap forstår vi viktigheten av strategi og planlegging, og vi ser hvordan sjakk kan bidra til å utvikle disse ferdighetene. Vi ser frem til å se den positive effekten av dette partnerskapet.» – sier Marius Nordvold Wærpen, leder for salg og markedsføring, DHL Global Forwarding Norway AS.

Benedicte Westre Skog, Marius Nordvold Wærpen og Kjell Madland