Richard Rapport trekker seg

Tilbake

Pressemelding

26/05/2022

 

Arrangørene bak Norway Chess har fått melding om at stormester Richard Rapport trekker seg fra den kommende turneringen, bare dager før den starter.

Arrangørene har sikret seg en erstatter, norske, Aryan Tari.

«Det er uheldig at Rapport ikke vil skal være en del av turneringen i år, spesielt siden det er vårt 10-års jubileumsturnering og den er like om hjørnet. Vi er heldige som har funnet en erstatter, og vi ser frem til å ønske Tari velkommen tilbake til Norway Chess.»

Aryan Tari kommenterer: «Jeg ser virkelig frem til å spille Norway Chess igjen, og det føles ekstra spesielt at det er 10 års jubileum i år! Et veldig interessant felt, hvor det er flere spillere jeg ikke har spilt mot før, noe som gjør det veldig gøy.»

Norway Chess braker løs med åpningsseremonien mandag 30. mai etterfulgt av en round robin lynsjakk-turnering (start kl. 18.00) som vil avgjøre paringene for den klassiske turneringen som starter tirsdag 31. mai kl. 17.00.

 

Se hele programmet her.