EY Norge – ny partner i Norway Chess

Tilbake

EY satser på sjakk ved å gå inn i et partnerskap i Norway Chess. Norway Chess er en av verdens mest prestisjefylte sjakkturneringer, hvor verdens fremste sjakkspillere deltar årlig i Norge.

«Det er en stor glede at en sterk og profesjonell aktør som EY Norge har gått inn i et samarbeid med Norway Chess. Vi ser veldig frem til dette og er stolt over at EY Norge ser verdien i å være en del av en av verdens sterkeste sjakkturneringer.» Kjell Madland, direktør, Norway Chess.

Turneringen i år finner sted fra 7.-17. september i Stavanger. Du kan følge turneringen på TV 2 sport, via norwaychess.com eller på Clarion Hotel Stavanger hvor det hele foregår.

 

Om EY
EY er et av verdens største rådgivnings- og revisjonsselskap med over 300 000 ansatte over hele verden. Med utgangspunkt i sin  visjon «building a better working world» hjelper EY virksomheter i både privat og offentlig sektor med å bygge tillitt, oppfylle myndighetskrav og skape langsiktige verdier og bærekraftig vekst.

EY i Norge har om lag 2000 ansatte og ledes av administrerende direktør Christin Bøsterud som for øvrig er en av keynote speakerne på Norway Summit konferansen 16. september.