AUKSJON

Tilbake

Vi auksjonerer bort et ekslusivt sjakkbrett signert av alle spillerne fra 2018-turneringen hvor 100% av salget går til et godt formål.

Sjakkbrettet er for deg som ønsker et unikt objekt som meget sannsynlig vil stige i verdi med tiden. Brettet har 10 signaturer, blant annet fra verdensmester Magnus Carlsen, og tidligere verdensmestere Viswanathan Anand og Vladimir Kramnik.

Auksjonen foregår på eBay og avsluttes søndag 27. januar. 

Signaturerne er fra:

Magnus Carlsen, E4
Sergey Karjakin, D5
Viswanathan Anand, F3
Levon Aronian, C6
Anish Giri, C4
Hikaru Nakamura, F5
Maxime Vachier-Lagrave, D3
Vladimir Kramnik, E6
Wesley So, B3
Fabiano Caruana, G6

100% av inntektene fra auksjonen går til den norske stiftelsen Argan Care. Argan Care har plantet tusenvis av Argan trær i Marokko for å forhindre at den utryddes. Skogen er en viktig barriere til ørkenen og er viktig å beholde slik at lokalbefolkningen kan fortsette å bo der slik de har i århundrer. Argan Care jobber også for å hjelpe innbyggerne med å komme i arbeid og bruke naturressursene på en forsvarlig og bærekraftig måte. Les mer om Argan Care her. 

Det er trygt, sikkert og enkelt å by i auksjonen.
Delta i auksjonen her!
Avsluttes 27. januar.